Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal între prieteni, într-un bar din Alba Iulia. Unul dintre ei s-a ales cu sesizare la poliţie pentru ameninţare

Publicat

tineri

Ceea ce părea la început o întâlnire între prieteni într-un bar din Alba Iulia pentru a vedea un meci de fotbal s-a transformat, miercuri seara, într-un scandal cu urmăriri şi ameninţări. Un tânăr de 28 de ani va intra în atenţia poliţiei, după ce jandarmii l-au identificat ca agresor.

Miercuri, 14 mai, la ora 23.00, un grup de tineri se afla într-un bar din Alba Iulia şi urmărea un meci de fotbal. La un moment dat, unul dintre aceştia, aflat sub influenţa alcoolului, a agresat verbal şi i-a solicitat unei persoane, aflate la altă masă, să părăsească incinta. Deoarece a considerat că  nu exista un motiv evident pentru această cerere, alt tânăr din grup a luat apărarea persoanei agresate verbal, fapt pentru care a izbucnit o ceartă.

Astfel, deşi intraseră prieteni în local, cei doi au ajuns să se înjure, să se ameninţe şi să se îmbrâncească reciproc. Văzând că incidentul ia amploare, unul dintre aceştia a plecat din bar, însoţit de încă o persoană şi, pentru că înainte de plecare, a fost ameninţat că va fi căutat şi lovit cu bâta în cap, s-a adăpostit într-o scară de bloc şi a solicitat ajutor la 112.

Între timp, celălalt îl căuta, cu intenţia, conform propriilor spuse, “să mai discute”.

A fost însă depistat la timp de jandarmi, care l-au oprit şi au prevenit, probabil, un nou episod violent.

În urma constatărilor la faţa locului, principalul vinovat a fost identificat ca fiind V.B.T. (28 de ani), domiciliat în Alba Iulia şi, existând suspiciunea rezonabilă a săvârşirii de către acesta a infracţiunii de ameninţare, a fost întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, urmând ca documentul să fie înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia, ca act de sesizare.

Pentru “fapta de a ameninţa o persoană cu săvârşirea unei infracţiuni sau a unei fapte păgubitoare îndreptate împotriva sa ori a altei persoane, dacă este de natură să îi producă o stare de temere”, potrivit Codului Penal, sunt prevăzute pedepse cu închisoare de la 3 luni la un an sau amendă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax