Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal între vecini, cu pietre şi înjurături, la Vinţu de Jos: Trei bărbaţi, cercetaţi pentru distrugere şi tulburarea liniştii publice

Publicat

pumn, bataie, agresiune Trei bărbaţi din comuna Vinţu de Jos, doi fraţi şi un vecin, sunt cercetaţi de poliţişti după ce au fost implicaţi într-un scandal în localitate.Unul dintre ei a spart un geam de la casa unui localnic, cu o piatră, apoi i s-a alăturat şi fratele său şi totul a degenerat într-un conflict cu injurii şi ameninţări. Aceştia se aflau sub influenţa alcoolului.

Scandalul a fost anunţat la poliţie joi seara, la ora 21.20. La locuinţa din comună unde se petrecea conflictul s-au deplasat poliţiştii din Vinţu de Jos  şi o grupă de jandarmi

Poliţiştii au constatat că era vorba despre aceeaşi doi bărbaţi, C.N., de 47 de ani şi P.A., de 39 de ani, ambii din comuna Vinţu de Jos, pe care-i sancţionaseră în jurul orei 19.45, pentru că, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, au provocat un scandal şi au tulburat liniştea publică.

Între timp, în confruntarea dintre cei doi, lui P.A. i se alăturase fratele său, P.A.I., de 41 de ani, din aceeaşi comună.

Unul dintre ei a aruncat cu o piatră înspre locuinţa lui C.N. şi i-a spart un geam. În timpul conflictului, cei trei bărbaţi şi-au adresat reciproc injurii şi ameninţări.

Poliţiştii din Vinţu de Jos au întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea liniştii şi ordinii publice şi distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax