Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL între vecini, la Ighiu. Doi bărbaţi, REŢINUŢI, după ce s-au bătut în curtea comună a caselor în care locuiesc

Publicat

condamnat, arestat

condamnat, arestat Poliţiştii din Ighiu i-au reţinut pe doi bărbaţi din comună, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, după ce au provocat un scandal, în curtea comună a locuinţelor lor.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 9/10 iunie, în jurul orei 3.20, poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în curtea comună a unor case din comuna Ighiu, s-a produs un scandal în timpul căruia mai multe persoane s-au agresat reciproc.

Din primele cercetări efectuate de poliţiştii deplasaţi la faţa locului a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între membrii a două familii din comună, s-a produs un conflict spontan în timpul căruia un bărbat de 37 de ani şi fiul său, în vârstă de 15 ani, a fost agresaţi de doi bărbaţi de 32 şi 37 de ani şi de un minor de 15 ani.

Una dintre victime a fost transportată la spitalul din Alba Iulia unde au primit îngrijiri medicale, iar minorul a primit îngrijiri medicale, la locul incidentului, fără a fi necesară transportarea la spital.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi lovire sau alte violenţe, iar faţă de cei doi agresori majori au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax