Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL la Aiud. Doi tineri cu dosar penal după ce au amenințat localnici și au distrus gardul unui imobil. Se aflau în stare de ebrietate

Publicat

pol

dubă politieDoi tineri în vârstă de 36 respectiv 20 de ani din Aiud sunt cercetaţi de poliţişti pentru distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce, fiind sub influența alcoolului, au intrat în curtea unui concetăţean unde au făcut scandal, iar unul din ei a distrus un gard.

Potrivit IPJ Alba, la data de 23 mai, poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud s-au sesizat din oficiu, cu privire la faptul că B.C.I., de 36 de ani şi M.N., de 20 de ani, ambii din Aiud, fiind în stare de ebrietate, au intrat în curtea unui imobil din Aiud unde au provocat un scandal, folosind un limbaj injurios şi ameninţător la adresa persoanelor prezente în zonă.

La plecare, M.N. a răsturnat gardul imobilului, distrugându-l.

Faţă de cei doi bărbaţi, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax