Connect with us
Publicitate

AIUD

Scandal la Aiud: Femeie amenințată cu moartea de partener. Bărbatul a fost evacuat din casă de Poliție

Publicat

O femeie de 31 de ani, din Aiud, a reclamat la Poliția Municipiului Aiud faptul că a fost amenințată de către concubinul său, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, în timp ce se aflau în locuința comună, femeia a fost amenințată, cu acte de violență și cu moartea, de către concubinul său, în vârstă de 36 de ani.

Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, polițiștii au emis, față de bărbat, ordin de protecție provizoriu prin care bărbatul a fost evacuat din locuință și i-au interzis să se apropie de partenera sa, iar față de acesta a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

În aceeași seară, în jurul orei 23.00, polițiștii au constatat că bărbatul a încălcat ordinul de protecție provizoriu, acesta fiind identificat în imobilul din care a fost evacuat.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de nerespectarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție provizoriu, faptă prevăzută și pedepsită de art. 47 alin. 2 din Legea 217 din 2003.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax