Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal la Alba Iulia: Trei bărbați reținuți după ce au bătut un alt bărbat în plină stradă

Publicat

Poliţiştii din Alba Iulia au reţinut trei bărbați care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceștia l-ar fi lovit pe un alt bărbat, în timp ce se aflau pe o stradă din Alba Iulia.

Potrivit IPJ Alba, la data de 14 februarie 2021, poliţiştii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru de 24 de ore, faţă de trei bărbați, de 21, 22 și 47 de ani, toți din Alba Iulia, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora sa reținut faptul că, la data de 14 februarie 2021, în jurul orei 14.30, în timp ce se aflau pe o stradă din Alba Iulia, l-ar fi lovit pe un alt bărbat, de 30 de ani, din Băilești, județul Dolj, care locuiește fără forme legale în Alba Iulia, tulburând liniștea publică.

În urma incidentului, victima a suferit leziuni și a fost transportată la spital.

Polițiștii de ordine publică, sprijiniți de jandarmi, i-au identificat pe cei 3 bărbați și i-au condus la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia unde au fost audiați, iar ulterior au fost reținuți.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax