Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal la Blaj, după ce un bărbat a ajuns acasă beat şi s-a luat la ceartă cu familia. A fost amendat de jandarmi pentru tulburarea liniştii publice

Publicat

Pe fondul consumului exagerat de alcool, un bărbat din Blaj s-a luat la ceartă cu soţia şi fiica sa. Nicio persoană nu a fost rănită în urma conflictului, aplanat de jandarmi şi poliţişti. Pentru scandalul provocat într-un loc public, bărbatul a fost sancţionat cu amendă în valoare de 200 de lei.

Luni, în jurul orei 20.00, un scandal a izbucnit într-o familie din Blaj. O femeie a solicitat ajutor deoarece soţul acesteia se întorsese acasă sub influenţa băuturilor alcoolice şi cu chef de ceartă. În sprijinul femeii au plecat imediat atât poliţişti cât şi jandarmi, deoarece bărbatul este cunoscut pentru comportamentul violent atunci când consumă alcool. Forţele de ordine l-a depistat pe acesta în faţa locuinţei, în timp ce îşi înjura şi ameninţa cu acte de violenţă soţia şi fiica, pe motiv că acestea i-ar fi reproşat că din nou a consumat alcool. Poliţiştii şi jandarmii au intervenit, au aplanat scandalul, au prevenit escaladarea violenţei şi apariţia unor fapte mai grave. Bărbatul a fost identificat ca fiind Gheorghe K. (44 de ani) şi, pentru scandalul provocat într-un loc public, a fost sancţionat cu amendă în valoare de 200 de lei.

Jandarmii reamintesc cetăţenilor că provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri sau localuri publice constituie contravenţie şi se sancţionează cu  amendă de la 200 lei la 1.000 lei. Mai mult,  în cazurile în care faptele sunt săvârşite în incinta unei instituţii de învăţământ, a unei instituţii de sănătate ori destinate ocrotirii speciale a unor categorii de persoane defavorizate, cuantumul amenzii creşte, fiind stabilit de lege  între 1.000 lei şi 3.000 de  lei.

Roxana CAZACU

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax