Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal la Blaj între ginere şi socru. Un bărbat de 47 de ani a primit amendă de la jandarmi, pentru că a ameninţat în curtea locuinţei

Publicat

Aflat sub influenţa alcoolului, un bărbat de 47 de ani din Blaj a provocat scandal în curtea unei locuinţe, înjurându-şi şi ameninţându-şi socrul. A fost amendat de jandarmi cu 200 de lei.

Un scandal izbucnit joi, 26 septembrie, în curtea unei gospodării din Blaj a necesitat intervenţia jandarmilor. Incidentul avea ca protagonişti doi bărbaţi, din primele verificări, rude prin alianţă.

În jurul orei 18.00 o femeie a sunat la 112 şi a solicitat ajutorul jandarmilor deoarece soţul său era implicat într-o ceartă care ameninţa să se transforme într-un episod de violenţă fizică. Un echipaj de jandarmerie a răspuns prompt solicitării şi a constatat că, pe fondul unor neînţelegeri mai vechi, acutizate de recentul consum de alcool, V. Cornel (47 de ani), din Blaj, şi-a înjurat şi ameninţat cu acte de violenţă socrul. Conflictul avea loc în curtea locuinţei, fiind vizibil şi mai ales putând fi auzit atât de ceilalţi vecini, cât şi de trecători. Jandarmii au acţionat pentru prevenirea unor violenţe fizice şi pentru tragerea la răspundere a vinovaţilor.

În acest sens, în scurt timp scandalul a fost aplanat, iar cel răspunzător pentru producerea acestuia, V. Cornel, a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax