Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal la Blaj. Patru bărbaţi reţinuţi, după un conflict în care au fost implicate 20 de persoane

Publicat

Patru bărbaţi au fost reţinuţi de Polliţie, la Blaj, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ameninţare, în urma unui scandal în care au fost implicate aproximativ 20 de persoane.

Potrivit IPJ Alba, joi seara, în jurul orei 20.30, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că, pe strada Plopilor, mai multe persoane fac scandal. La faţa locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliţie şi jandarmi, care au intervenit pentru aplanarea stării conflictuale în care erau implicate aproximativ 20 de persoane.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că scandalul s-a produs, iniţial, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între 4 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 30 şi 40 de ani, aceştia adresându-şi reciproc ameninţări. Ulterior, la scandal s-au alăturat si rude ale celor 4.

Intervenția poliţiştilor şi jandarmilor a dus, imediat, la aplanarea stării conflictuale şi la restabilirea ordinii publice. Mai multe persoane au fost conduse la sediul poliţiei, pentru audieri.

Faţă de cei 4 bărbaţi implicaţi iniţial în scandal a fost luată măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de  tulburarea ordinii și liniștii publice și amenințare, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax