Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal la Blaj: Tată și fiu, REŢINUŢI de Poliţie, după ce i-au lovit cu o bâtă pe doi bărbați

politie transport

Publicat

Doi bărbați din Blaj, tată și fiu, au fost reținuți de poliție și sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe deoarece cei doi sunt bănuiți că ar fi agresat alți doi bărbați și i-au lovit în repetate rânduri cu o bâtă.

Potrivit IPJ Alba la data de 21 iunie, poliţiştii Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 49 de ani, din Blaj şi faţă de fiul acestuia, în vârstă de 17 ani, care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe.

Din cercetări a rezultat că, în 14 iunie, seara, cei doi i-ar fi agresat pe doi concetăţeni, de 58 şi 30 de ani, şi aceștia tată şi fiu, aplicându-le lovituri cu o bâtă şi provocându-le leziuni pentru a căror vindecare sunt necesare 12 -14 zile de îngrijiri medicale.

Cei doi vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax