Connect with us
Publicitate

BLAJ

SCANDAL la Blaj: Un tânăr care trebuia să stea în carantină a ieșit afară și a spart geamul unei benzinării. De la ce a pornit

Publicat

politie noaptea

Un scandal la o benzinărie din Blaj a avut loc în noaptea de 21 spre 22 ianuarie. Mai exact, un tânăr care a venit din Franța și care trebuia să stea în carantină, a ieșit afară, a mers în benzinăria respectivă, și a început un scandal cu unul dintre angajați. 

În timpul scandalului, tânărul a spart cu pumnul unul dintre geamurile benzinăriei. 

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 21/22 ianuarie 2021, în jurul orei 01.00, polițiștii din Blaj au fost solicitați să intervină la o stație de carburanți din oraș unde un tânăr a spart un geam.

Din primele cercetări a rezultat că între angajatul stației și un tânăr de 18 ani, din Blaj, a avut loc o discuție contradictorie, context în care tânărul a lovit cu pumnul un geam al stației. Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că tânărul ar fi trebuit să fie la domiciliul său, ca urmare a carantinării, după ce a revenit din Franța.

Față de el, polițiștii au luat măsura sancționării contravenționale, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu prevederile Legii 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea pandemiei de COVID 19, iar fapta de distrugere face obiectul cercetărilor în cadrul unui dosar penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax