Connect with us
Publicitate

CUGIR

Scandal la Cugir: Un bărbat beat și-a amenințat și agresat mai multe vecine din bloc. A fost reținut de polițiști

Publicat

arestat, catuse

Un bărbat din Cugir a fost reținut de Poliție după ce a provocat scandal în blocul în care locuiește și și-a amenințat și agresat vecinele. Bărbatul este cunoscut cu un comportament violent, manifestat pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

Potrivit IPJ Alba, luni, polițiștii au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 39 de ani, din Cugir, care este cercetat pentru amenințare, lovire sau alte violențe, lipsire de libertate și distrugere.

În urma cercetărilor efectuate polițiștii au stabilit că, duminică seara, în timp ce se afla în scara blocului în care locuiește, ar fi provocat un scandal, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, amenințându-le și agresându-le pe trei femei de 37, 39 și 66 de ani, care locuiesc în același bloc.

De asemenea, bărbatul a provocat daune materiale imobilului, iar pe una dintre femei nu a lăsat-o să iasă afară din locuință.

Bărbatul a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Aba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax