Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal la Cugir: Un bărbat şi-a prins fiica minoră fumând şi a ameninţat-o cu bătaia. A fost amendat de jandarmi

Publicat

tineri

tineri fumat Un cugirean de 37 de ani s-a ales cu amendă de la jandarmi, după ce a vrut să-i „aplice corecţii” fiicei minore pe care a surprins-o în timp ce fuma. Speriată de atitudinea părintelui, fata a sunat la 112 şi a cerut ajutor.

Apelul la 112 a fost recepţionat luni, 26 octombrie, la ora 14.15 şi venea din partea unei minore care solicita ajutor de urgenţă deoarece se temea de tatăl său, transmit jandarmii din Alba. La domiciliul acesteia, situat pe strada Nicolae Copernic din Cugir a intervenit imediat un echipaj mixt de ordine şi siguranţă publică, format dintr-un poliţist şi un jandarm.

În urma verificărilor efectuate a reieşit faptul că incidentul a izbucnit în momentul în care tatăl şi-a surprins fiica, minoră, fumând. I-a reproşat acest comportament şi, pe fondul alcoolului consumat şi a replicilor pe care le-ar fi primit de la fată, ar fi ajuns să o înjure, să o îmbrâncească şi să o ameninţe cu alte acte de violenţă, inclusiv cu aceea “că îi va băga ţigara aprinsă-n gura”.

Cearta a luat amploare atunci când în ajutorul fetei a intervenit mama sa şi a culminat când cele două, temându-se pentru integritatea fizică, au părăsit locuinţa pentru a se refugia în vecini. Astfel, conflictul a continuat în stradă, soţul reproşându-i consoartei faptul că nu şi-a supravegheat suficient de bine fiica.

Jandarmul şi poliţistul au acţionat pentru aplanarea incidentului şi împiedicarea bărbatului de a–şi pune în practică ameninţările. Totodată, deoarece acesta prezenta urme de sânge pe mâini, l-au condus la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale. Pentru fapta săvârşită a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax