Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal la Dăroaia: Trei bărbați din Roșia Montană, REȚINUȚI de polițiști după ce au agresat un localnic și i-au distrus mașina

Publicat

Poliţiştii din Roșia Montană au reţinut trei bărbați, care sunt cercetați pentru lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceștia ar fi agresat un bărbat, i-ar fi distrus autoturismul și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

La data de 30 ianuarie 2022, poliţiştii din Roșia Montană au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de trei bărbați, cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani, toți din comuna Roșia Montană, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora, s-a reținut faptul că, în după amiaza zilei de 28 ianuarie 2022, în timp ce se aflau pe raza localității Dăroaia, ar fi agresat un bărbat de 31 de ani, din comună, ar fi distrus elemente din caroseria autoturismului acestuia și ar fi tulburat ordinea și liniștea publică.

În cursul zilei de azi, 31 ianuarie 2022, cele 3 persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Gelu Stoian

    luni, 31.01.2022 at 11:49

    Iar Parchetul de pe langa Judectoria Campeni, DUPA audierea lor, va constata, ca-n foarte multe cazuri, ca nu-s un ” pericol social „, SI-i Va Pune in LIBERTATE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax