Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal la discotecă, de 8 Martie: Şapte tineri din Blaj, cu dosar penal pentru tulburarea liniştii publice şi încăierare

Publicat

pol

dubă politieŞapte tineri sunt cercetaţi de poliţişti pentru tulburarea liniştii publice şi încăierare, după ce au provocat scandal la o discotecă din Blaj, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Sub influenţa alcoolului, aceştia au spart geamul uşii de la intrarea în local.

Potrivit IPJ Alba, în jurul orei 4.12, Poliția Municipiului Blaj a fost sesizată cu privire la faptul că la discoteca din oraș s-a produs un scandal.

La fața locului s-a deplasat imediat patrula de siguranță publică care a constatat că şapte tineri cu vârste cuprinse între 22 și 27 de ani se manifestau violent pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar în timpul scandalului au spart geamul ușii de la intrarea în local.

Polițiștii au procedat la imobilizarea și conducerea la sediul poliției a persoanelor violente, iar pe numele lor a fost întocmit dosar penal în care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de tulburarea ordinii publice și încăierare.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax