Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal la Galda de Jos. Un bărbat a fost reținut după ce și-a agresat sora

Publicat

Scandal la Galda de Jos. Un bărbat a fost reținut după ce și-ar fi agresat sora, au transmis reprezentanții IPJ Alba. 

La data de 2 septembrie 2024, în jurul orei 17.30, polițiștii Postului de Poliție Galda de Jos au fost sesizați cu privire la faptul că la o locuință din comună a avut loc un scandal, iar o persoană a fost agresată.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Galda de Jos, și-ar fi agresat sora, în vârstă de 44 de ani.

Polițiștii au constatat că i-a provocat acesteia leziuni pentru a căror vindecare, potrivit concluziilor medico-legale, ar avea nevoie de 7 – 8 zile de îngrijiri medicale.

În urma întocmirii formularului de evaluare al riscului, a fost emis ordin de protecție provizoriu prin care bărbatului i s-a interzis să se apropie de sora sa.

Ulterior, bărbatul a fost reținut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie, iar în cursul zilei de azi, 3 septembrie, va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate