Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal la o familie, din Blaj: O femeie şi ginerele ei s-au certat din cauza unui incident petrecut acum un an. Jandarmii au amendat trei persoane

Publicat

 masina jandarmiMiercuri după- masa un scandal s-a iscat pe strada Livezii, din Blaj, „protagoniştii” fiind o femeie şi ginerele acestuia. Soacra bărbatului şi-a amintit de un incident, care s-a petrecut în urmă cu un an în gospodăria ei, mai exact când ginerele i-ar fi bătut calul. Scandalul a fost sesizat chiar de fiica femeii şi soţia bărbatului în cauză, la secţia de Jandarmerie Blaj. Scandalagii împreună cu tatăl bărbatului a fost amendaţi de jandarmi, cu câte o amendă de 200 de lei.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor din Blaj pentru a aplana un conflict între o femeie şi ginerele acesteia. Incidentul a fost semnalat de o femeie care miercuri, la ora 15.00 s-a prezentat la sediul Secţiei de Jandarmi Blaj şi a solicitat ajutor deoarece mama şi soţul său se certau. Locul conflictului a fost indicat ca fiind o gospodărie de pe strada Livezii, spre care s-a îndreptat un echipaj de jandarmerie. S-a constatat că cele reclamate de femeie se confirmă şi, în consecinţă, au fost luate de urgenţă măsuri de aplanare a scandalului.

Din primele verificări, se pare că soacra i-ar fi reproşat ginerelui faptul că în urmă cu aproximativ un an i-ar fi bătut un cal. La rândul său, ginerele a spus că începând din momentul incidentului cu calul, aproape în fiecare zi soacra sa îl înjură şi-l ameninţă şi, deşi a încercat să o determine să dea uitării acel episod, nu a reuşit să o potolească în niciun chip pe femeie.

Scandalagii au fost identificaţi ca fiind M. C.( 67 de ani ),  V.M. ( 46 de ani ) şi fiul acestuia, M.M. ( 27 de ani ) şi au fost sancţionaţi contravenţional cu câte o amendă în valoare de 200 de lei. Totodată, cu scopul de a preveni reapariţia unor astfel de fapte, au primit îndrumări asupra comportamentului viitor şi li s-a amintit că, potrivit prevederilor codului penal, tulburarea ordinii şi liniştii publice constituie infracţiune, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă şi defineşte fapta persoanei care tulbură ordinea şi liniştea publică prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax