Connect with us
Publicitate

BLAJ

Scandal la o stână de lângă Roșia de Secaș. Bărbat bătut de ciobani și legat de un copac, ca să nu sune la 112

Publicat

Doi tineri din comuna Roșia de Secaș au fost reținuți de polițiști după ce l-au bătut pe un bărbat și l-au legat de un copac, ca să nu sune la 112. Tinerii sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de lipsire de libertate și lovire sau alte violențe și vor fi prezentați în fața magistraților.

Potrivit IPJ Alba, marți, poliţiştii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de doi frați, cu vârste de 21 și 16 ani, din comuna Roșia de Secaș, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de lipsire de libertate și lovirea sau alte violențe.

În sarcina acestora sa reținut faptul că, în cursul zilei de 25 februarie 2020, în timp ce se aflau la o stână, situată pe o pășune din localitatea Tău, unde aveau grijă de animale, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții în contradictoriu cu un bărbat de 41 de ani, din Blaj, care lucra și el la aceeași stână, l-ar fi agresat, aplicându-i lovituri în zona capului.

Ulterior l-ar fi legat, cu o funie, de un arbore, pentru a-l împiedica să sesizeze agresiunea la care a fost supus.

Victima a reușit să se dezlege și a anunțat poliția, prin 112.

Aceasta a fost transportată la spital, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internată.

Potrivit certificatului medico-legal prezentat, bărbatul are leziuni traumatice pentru a căror vindecare sunt necesare 7 – 8 zile de îngrijiri medicale.

În cursul zilei de azi, 26 februarie 2020, cei doi tineri reținuți vor fi prezentați în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax