Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal la o terasă din Șanțurile Cetății din Alba Iulia. Doi tineri beți l-au bătut pe altul. Polițiștii i-au reținut pe bătăuși

Publicat

Doi tineri au fost reținuți de polițiștii din Alba Iulia, după ce au făcut scandal, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, la o terasă din municipiu. Unul dintre aceștia este minor.

Polițiștii din Alba Iulia au reținut doi tineri, de 16 și 20 de ani, din comuna Sântimbru, județul Alba, care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 16 spre 17 iulie 2022, în jurul orei 02.40, în timp ce de aflau pe terasa unui local public din Alba Iulia, pe fondul unui conflict spontan și al consumului de băuturi alcoolice, ar fi agresat un tânăr de 20 de ani, din aceeași comună,  provocându-i leziuni corporale ușoare.

Incidentul a fost semnalat poliției printr-un apel prin 112, iar la fața locului s-a deplasat un echipaj de ordine publică din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia.

sursa foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax