Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal la Ocna Mureș, terminat la spital: Un bărbat a fost arestat după ce a snopit în bătaie 2 persoane

Publicat

Un bărbat din Ocna Mureș a fost reținut pentru 24 de ore și apoi arestat pe o perioadă de 30 de zile, după ce a snopit în bătaie două persoane: un alt bărbat și o femeie. 

Scandalul s-a produs, potrivit IPJ Alba, la data de 8 iunie 2023.

”Polițiștii din Ocna Mureș au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 64 de ani, din Ocna Mureș, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe și amenințare.

În după amiaza zilei de 8 iulie 2023, în timp ce se afla la o locuință din Ocna Mureș, pe fondul consumului de alcool și al unor discuții contradictorii, ar fi amenințat și agresat o femeie de 54 de ani și un bărbat de 44 de ani, provocându-le leziuni pentru a căror vindecare ar avea nevoie de 10 – 11 zile de îngrijiri medicale, potrivit concluziilor medicale.

În cursul zilei de 9 iulie, bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, iar ulterior în fața judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Aiud, care a dispus, cercetarea sa în stare de arest preventiv, fiind emis un mandat de arestare pentru o perioadă de 30 de zile” au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Cercetările continuă.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax