Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal la Ocna Mureș: Trei tineri au bătut un bărbat după o șicanare în trafic. Dosar penal pentru loviri sau alte violențe

Publicat

politie noaptea

Trei tineri sunt cercetați de poliție, după ce în noaptea de 26 spre 27 iunie ar fi bătut un bărbat pe o stradă din Ocna Mureș. Scandalul ar fi pornit de la o șicanare în trafic. 

Potrivit IPJ Alba, în noaptea de 26/27 iunie 2021, în urma unui apel prin 112, polițiștii din Ocna Mureș au intervenit, pe o stradă din oraș, unde a fost semnalată o agresiune. La locul incidentului a fost identificat un bărbat de 34 de ani, din municipiul Cluj Napoca, care a reclamat faptul că a fost lovit de 3 persoane necunoscute.

Cu ajutorul indiciilor și imaginilor puse la dispoziție de victimă, în aproximativ o oră de la sesizare au fost identificați 3 tineri, de 30, 33 și 39 de ani, doi din comuna Unirea și unul din Ocna Mureș județul Alba, ca și persoane bănuite de săvârșirea faptelor cu violență.

Din primele cercetări, a rezultat că, anterior producerii incidentului, între victimă și agresori ar fi avut loc o șicanare în trafic, eveniment care nu a fost semnalat prin 112 sau prin altă modalitate de către niciuna dintre părțile implicate.

Cu ocazia verificărilor efectuate în locul în care s-ar fi produs agresiunea, nu au fost identificate arme albe sau alte obiecte care ar fi putut produce leziuni.

Față de cei 3 tineri, cercetările sunt continuate, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax