Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal la Ocoliş, Alba: Un tânăr este cercetat în stare de arest, pentru ultraj, după ce a lovit un poliţist

Publicat

Un tânăr de 21 de ani din comuna Ocoliş, Alba este cercetat în stare de arest preventiv pentru ultraj, după ce l-a lovit pe un poliţist din Baia de Arieş. 

Scandalul s-a petrecut duminică seara,în jurul orei 20.00, în faţa unui bar din Ocoliş. B.B.V. (21 de ani) purta o discuţie cu poliţistul din Baia de Arieş referitor la un conflict pe care tânărul îl provocase, cu o seară în urmă, în acelaşi local. Tânărul l-a lovit cu pumnul în zona feţei pe agentul de poliţie din cadrul Secţiei 11 de Poliţie Rurală Baia de Arieş, faptă ce i-a adus un dosar penal pentru ultraj.

Acesta a fost prezentat, cu propunere de arestare preventivă, Judecătoriei Câmpeni. Instanţa de judecată a emis pe numele său mandat de arestare preventivă, pentru o perioada de 29 de zile, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba. Poliţiştii continuă cercetările.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax