Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal la poştă. Un bărbat din Unirea a înjurat şi a ameninţat o funcţionară cu cuţitul

Publicat

Un bărbat în vârstă de 40 de ani din localitatea Unirea a intrat în sediul Oficiului Poştal Unirea şi a început să înjure personalul. Acesta a agresat-o şi a ameninţat-o cu un cuţit pe una dintre angajate. Bărbatul este cercetat de poliţişti.

Poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Unirea îl cercetează sub aspectul comiterii infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea ordinii şi linişti publice, lovire sau alte violente, ameninţare şi portul fără drept în locuri publice al cuţitului, pe K.S., de 40 de ani, din comuna Unirea.

Acesta a produs un scandal la Oficiul Poştal Unirea, miercuri, 18 ianuarie 2012, în jurul orelor 12,30, unde a pătruns în ghişeu şi a adresat cuvinte si expresii jignitoare personalului, a agresat-o pe una dintre angajate, iar cu un cuţit pe care-l avea asupra sa a ameninţat-o.

Bărbatul este cercetat în continuare de poliţişti, în stare de libertate.

Foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax