Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal la Roșia Montană: Un bărbat și fiul acestuia s-au ales cu dosare penale după ce au bătut o persoană. Ce spun polițiștii

Publicat

Un bărbat și fiul acestuia, localnici în Roșia Montană, s-au ales cu dosare penale după ce au bătut un alt bărbat. Incidentul s-a produs în data de 6 iulie și a fost comunicat două zile mai târziu, în 8 iulie, de polițiștii din Alba. 

Din primele cercetări cei doi l-au bătut pe un alt bărbat, pe o stradă din localitate.

Ce spun polițiștii din Alba

La data de 7 iulie 2024, polițiștii din Abrud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 44 de ani, din comuna Roșia Montană și față de fiul acestuia, în vârstă de 26 de ani, care sunt cercetați sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în seara zilei de 6 iulie 2024, în timp ce se aflau pe DN 74 A, ar fi abordat un bărbat de 49 de ani, din comuna Roșia Montană și l-ar fi agresat, aplicându-i lovituri în zona pieptului și a feței.

În cursul zilei de azi, 8 iulie, cei doi bărbați reținuți vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate