Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal la Roşia Montană: Un tânăr l-a snopit în bătaie pe concubinul mamei sale. Bărbatul a fost transportat cu elicopterul, în stare gravă, la spital

Publicat

Un bărbat de 65 de ani din Roşia Montană a fost transportat cu elicopterul SMURD, la un spital din Cluj, după ce a fost bătut de fiul concubinei sale. Conflictul a izbucnit din cauza unor neînţelegeri de cuplu, iar tânărul a sărit să-şi apere mama. Acum, acesta este cercetat penal pentru lovire.

Poliţiştii din Roşia Montană s-au sesizat din oficiu, miercuri, cu privire la faptul că C.N. (65 de ani) din comună, a primit îngrijiri medicale la spitalul din Cîmpeni, iar ulterior a fost transportat cu un elicopter SMURD la un spital din Cluj Napoca, pentru ca avea leziuni grave, suferite în urma unei agresiuni.

Duminică după-amiaza, între victimă şi Gheorghe F. (41 de ani), din comuna Roşia Montană, fiul concubinei bărbatului lovit, s-a produs un conflict spontan. din cauza neînţelegerilor dintre C.N. şi concubina sa.

În timpul conflictului, care a avut loc pe un loc viran de pe raza comunei Roşia Montană, cei doi şi-au aplicat reciproc lovituri şi, după ce s-au liniştit, au plecat fiecare, acasă. Nici unul dintre ei nu a reclamat fapta la poliţie.

Miercuri, starea de sănătate a lui C.N. s-a agravat, iar unul dintre vecini a chemat ambulanţa, ce l-a transportat la spitalul din Cîmpeni. Acolo, medicii au constatat că prezenta multiple fracturi costale, precum şi un traumatism cranio-facial şi au decis transferarea la o unitate spitalicească din Cluj, unde a rămas internat în stare gravă.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, pe numele lui Gheorghe F. fiind întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.
În funcţie de evoluţia stării de sănătate a victimei, va fi făcută încadrarea juridică finală a faptei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax