Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Scandal la Scărișoara, în Apuseni: bărbat cercetat penal după ce s-a îmbătat, și-a amenințat partenera și a spart ușa unei case

Publicat

masina-politia

Un bărbat de 37 de ani s-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat partenera și a spart ușa unei locuințe, la Scărișoara. Polițiștii au emis ordin de protecție.

Potrivit IPJ Alba, vineri, 17 iunie, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 9 Poliție Rurală Câmpeni au intervenit pe raza localității Scărișoara unde o femeie a reclamat faptul că partenerul său se manifestă în mod violent și distruge bunuri.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consulului de alcool, bărbatul, în vârstă de 37 de ani, ar fi amenințat-o pe femeie și ar fi distrus ușa de la intrarea în locuință.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului provizoriu de protecție, bărbatului fiindu-i interzis să se apropie de concubina sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de distrugere și amenințare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax