Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal la şcoală, în comuna Roşia Montană. Mătuşa unei eleve, amendată de jandarmi, după ce a înjurat profesorii

Publicat

masini jandarmi Jandarmii au intervenit marţi la Roșia Montană, pentru a readuce liniștea în incinta unei instituții de învățământ primar din localitate. Mătușa unei eleve a școlii a proferat injurii și a folosit expresii vulgare, tulburând ordinea publică.

Incidentul s-a petrecut marți, 20 septembrie, la ora 12.00. Femeia, C.L. (27 de ani), a intrat în incinta Școlii Primare Gura Roșiei pentru a-și lua nepoata acasă şi, aparent fără motiv, a provocat scandal și a adus injurii cadrelor didactice. Totul s-a întâmplat în prezența elevilor și părinților acestora, femeia provocând indignarea celor de față, prin expresiile vulgare folosite.

Având în vedere că femeia nu a încetat proferarea de injurii la insistențele cadrelor didactice, directorul instituției de învățământ a solicitat telefonic prezența forțelor de ordine.

La fața locului a intervenit un echipaj de jandarmerie, moment în care C.L. s-a calmat, însă, în conformitate cu prevederile legale, a fost sancționată contravențional cu amendă, precizează reprezentanţii Jandarmeriei Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax