Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal la sediul E-ON Alba, din cauza unui bărbat nemulțumit de explicațiile legate de o factură. Jandarmii, chemați de urgență

Publicat

Personalul de pază al unei firme a avut nevoie de sprijinul jandarmilor din Alba, deoarece intrase în conflict cu un bărbat nemulțumit că nu primea explicații legate de o factură. Scandalul s-a produs la sediul E-ON din Alba Iulia, potrivit surselor Alba24. 

”În urma unui apel la 112, luni 4 aprilie, în jurul orei 12.00, un echipaj de jandarmerie a intevenit de urgență la sediul unei instituții din municipiul Alba Iulia pentru aplanarea unui scandal.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că un bărbat în vârstă de 47 de ani ar fi fost nemulțumit că nu primește explicațiile solicitate cu privire la cuantumul unei facturi.

Drept urmare, a ignorat indicațiile personalului de pază, a forțat intrarea în instituție și a distrus mecanismul de închidere al unei uși.

În urma acțiunii jandarmilor s-a prevenit escaladarea violenței, iar pentru fapta săvârșită bărbatul urmează să fie cercetat conform normelor de procedură penală” au transmis reprezentanții Jandarmeriei Alba.

Potrivit unor surse Alba24, scandalul s-ar fi produs la sediul E-ON Alba, acolo unde zilele trecute s-au format cozi.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Petru

    marți, 05.04.2022 at 20:17

    Dacă cei de la e-on își făceau treaba corect nu se ajungea aici. Adevărul e că , contribuabilii sunt buni doar când fac rând să-și achite facturiile, taxele și impozitele.În rest sunt bătaie de joc. În cazul de față să se verifice și activitatea angajatului e-on ,nu imediat cetățeanul în cauză să fie cercetat penal pentru distrugere.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax