Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal la spital: Anchetă a Poliţiei după ce doi fraţi din Alba Iulia au fost agresaţi de personalul de pază al unităţii medicale

Publicat

smurd

spital urgenta upu alba smurd Poliţiştii din Alba Iulia cercetează împrejurările în care doi tineri din Alba Iulia au fost agresaţi de lucrători ai firmei de pază de la Spitalul Judeţean de Urgenţe Alba. Totul a pornit de la o altercaţie verbală, transformată în agresiune fizică.

Din primele informaţii, P.G., un tânăr în vârstă de 30 de ani din Alba Iulia a mers la UPU Alba Iulia, duminică seara, în jurul orei 21.00, împreună cu fratele său, P.O. de 36 de ani, pentru a primi îngrijiri medicale după ce acesta din urmă a fost muşcat de un câine.

În incinta secţiei de Urgenţe, a avut loc o altercaţie verbală între cei doi tineri şi doi lucrători ai firmei de pază de la spital. Conflictul verbal a fost urmat de lovituri cu pumnii şi folosirea de spray lacrimogen.

Medicii de la spitalul din Alba Iulia au acordat îngrijiri medicale atât tânărului muşcat de câine, cât şi celuilalt, în urma agresiunii. Din primele date, acesta ar fi suferit un traumatism facial.

Cei doi reprezentanţi ai firmei de pază sunt cercetaţi pentru purtare abuzivă.

Revenim cu amănunte.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. COCO

    marți, 14.04.2015 at 10:16

    cocalarii obisnuiesc sa faca pe grozavii prin locurile pe unde umbla- oare de ce s-au legat de ei oamenii de paza? nu cumva au facut ei scandal inaite? e colorati?

    • AD

      miercuri, 15.04.2015 at 17:00

      Cu siguranta au facut scandal. …dar la Urgente in Alba nu esti bagat in seama in primele 4 ore de sedere daca nu faci scandal.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax