Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL la Tătârlaua. Cinci persoane reţinute, după o bătaie cu bâte, pumni şi picioare, la barul din sat

Publicat

politie

Cinci tineri din satul Tătârlaua, comuna Cetatea de Baltă au fost reţinuţi de Poliţie, în urma unui scandal petrecut luni, în curtea barului din localitate. S-au bătut, cu pumnii, picioarele şi bâte, cu alte persoane.

Incidentul a fost anunţat la poliţie în noaptea de duminică spre luni, la ora 00.33. În urma primelor verificări, oamenii legii au constatat faptul că, pe fondul consumului de  alcool, L.C. (36 de ani) și L.I.C. (17 ani) au fost loviți la nivelul capului și corpului, de către S.C. (38 de ani), L.C. (28 de ani) și L.C. (25 de ani), toţi din aceeaşi localitate, potrivit IPJ Alba.

Ulterior, L.C. (28 ani) a lovit și distrus parbrizul și luneta unui autoturism, proprietatea lui L.C. (36 de ani).

În urma loviturilor primite, L.C. (36 de ani) și L.I.C. (17 ani) au fost transportați la Spitalul Municipal Blaj, pentru îngrijiri medicale de specialitate. Bărbatul de 36 de ani a rămas internat sub supraveghere medicală.

În urma extinderii cercetărilor s-a reţinut faptul că, în noaptea respectivă, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii purtate în contradictoriu, între L.C. (36 de ani), L.I. C. (17 ani) şi L.O. (23 de ani), pe de-o parte şi L.C. (28 de ani), L.L. (32 de ani), L.C. (25 de ani), S.C. (38 de ani) şi M.I.V. (26 de ani), pe de altă parte, a avut loc un conflict spontan desfăşurat iniţial în curtea barului din localitate, iar mai apoi pe strada principală sat, ocazie cu care bărbaţii şi-au aplicat lovituri reciproce cu pumnii, cu picioarele şi cu un obiect contondent (bâtă).

Au fost reţinuţi pentru 24 de ore: L.C. (36 de ani),  L.O. (23 de ani), L.C. (28 de ani), L.L. (32 de ani) şi L.C. (25 de ani), urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru luarea măsurilor legale. Toţi cei opt bărbaţi implicaţi în scandal s-au ales cu dosare penale pentru loviri şi tulburarea liniştii publice.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax