Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

SCANDAL la terasă, în Alba Iulia: Patru tineri din Ighiu, REŢINUŢI după ce s-au bătut cu alţi clienţi ai localului

Publicat

tineri

BataiePatru tineri din Alba Iulia, care au provocat un scandal pe o terasă din oraş şi au agresat alţi clienţi ai localului, au fost reţinuţi de poliţişti. În conflict au fost implicate două „tabere”, una dintre acestea cu tineri din Ighiu.

Potrivit IPJ Alba, joi, 16 iunie, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au identificat 9 tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 25 de ani, toţi din comuna Ighiu, judeţul Alba, ca persoane bănuite de comiterea infracţiunii de „tulburare a ordinii şi liniştii publice”, faptă ce a fost comisă în noaptea de 4/5 iunie, pe o terasă din municipiul Alba Iulia.

Au provocat un scandal şi au fost implicați într-un conflict cu alţi tineri, din Alba Iulia, care erau prezenţi pe terasă. În timpul conflictului, unul dintre cei din Alba Iulia a suferit leziuni corporale uşoare şi nu a rămas internat în spital.

Faţă de 4 dintre tinerii din comuna Ighiu, cu vârste cuprinse între 19 şi 23 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de „tulburare a ordinii şi liniştii publice”, urmând să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iuia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax