Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal la Totoi: Îngrijitor de animale, reținut după ce a amenințat localnicii cu un topor și apoi a încercat să fugă

Publicat

topor scandal amenintare

Un tânăr din județul Sibiu care lucra ca îngrijitor de animale în Totoi a fost reținut de poliție, după ce și-a amenințat cu moartea angajatorii și apoi cu un topor pe localnicii care le veniseră în ajutor. A încercat să fugă pe un câmp, însă a fost prins de jandarmi.

Potrivit IPJ Alba, joi seara, în jurul orei 23.40, în urma unui apel prin 112, polițiștii  Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit în localitatea Totoi, comuna Sântimbru, unde o femeie a semnalat că o persoană s-a manifestat violent.

În urma cercetărilor efectuate de polițiști a rezultat că un bărbat de 35 de ani, din comuna Laslea, județul Sibiu, care lucrează ca și îngrijitor de animale pentru o familie din Totoi, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a pătruns, fără drept, în curtea locuinței familiei angajatoare și i-a amenințat pe membrii acesteia cu moartea.

În timpul conflictului, între agresor și unul dintre membrii familiei a avut loc și o altercație, iar ulterior agresorul a luat un topor cu care a ieșit în stradă și i-a amenințat pe cetățenii care se adunaseră pentru a aplana conflictul.

În momentul în care a fost apelată poliția, prin 112, bărbatul a abandonat activitatea infracțională și a încercat să-și asigure scăparea, fugind pe un câmp din apropierea localității.

Ulterior, cu sprijinul echipei de intervenție din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba, acesta a fost identificat și condus la sediul poliției unde polițiștii l-au reținut, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de violare de domiciliu, amenințare și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax