Connect with us
Publicitate

BLAJ

Scandal la un fast-food în Blaj, continuat în stradă. Doi tineri au ajuns la secția de poliție

Publicat

Un scandal în care au fost implicate mai multe persoane, ce a degenerat în acte de violență, s-a terminat cu doi tineri conduși la secția de poliție. Incidentul s-a petrecut la un fast-food din Blaj și a continuat în stradă.

Potrivit IJJ Alba, duminică, în jurul orei 6.00, o patrulă mixtă formată dintr-un jandarm din cadrul Secției de Jandarmi Blaj împreună cu un polițist din cadrul Poliției Municipiului Blaj, în timp ce se afla în executarea atribuțiilor de serviciu, s-a autosesizat în cazul unui scandal creat în incinta unui local fast-food din Blaj, care a continuat apoi în stradă.

Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit o altercație între mai multe persoane, care ulterior a degenerat în acte de violență, tulburând astfel funcționarea în condiții normale a localului, cât și liniștea și ordinea publică. Pe timpul scandalului, a fost spartă și casa de marcat, însă nu au fost furați bani.

Au fost identificați doi tineri, de 21, respectiv 24 de ani din municipiul Blaj, care au fost conduși la sediul poliției în vederea continuării cercetării pentru săvârșirea infracțiunii de lovire și alte violențe cât și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax