Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal la Zlatna: Bărbat bătut de un tânăr, în fața unui magazin din oraș. Agresorul a fost reținut

Publicat

Arhivă foto

Un tânăr de 26 de ani a fost reținut marți de polițiști, fiind bănuit că l-ar fi agresat pe un  bărbat, în fața unui magazin din Zlatna. Fapta s-a produs duminică seară, 19 noiembrie.

Potrivit IPJ Alba, marți, 21 noiembrie 2023, polițiștii din Zlatna au luat măsura reținerii pentru 24 de ore față de un tânăr de 26 de ani, din comuna Galda de Jos.

Acesta este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 19 noiembrie 2023, în timp ce se afla în fața unui magazin din Zlatna, ar fi agresat un bărbat în vârstă de 32 de ani, cu care se cunoștea și cu care ar fi avut discuții contradictorii, tulburând ordinea și liniștea publică.

Conflictul a fost aplanat de către polițiștii care se aflau în zonă.

În urma agresiunii, victima ar fi suferit leziuni pentru a căror vindecare ar avea nevoie de 3 – 4 zile de îngrijiri medicale.

„În cursul zilei de miercuri, 22 noiembrie, bărbatul reținut va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate”, au transmis reprezentanții IPJ Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax