Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal nocturn la Răchita. Șase tineri și-au împărțit pumni și picioare, în plină stradă

Publicat

Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș i-au reținut pe 6 tineri din localitatea Răchita care sunt cercetați pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și lovirea sau alte violențe. Cei 6 au provocat un scandal pe o stradă din localitate și s-au manifestat violent.

Potrivit IPJ Alba, la data de 11 iunie 2020, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de 6 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 22 de ani, toți din localitatea Răchita, care sunt cercetați pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în seara zilei de ieri, 11 iunie, în timp ce se aflau pe o stradă din localitatea Răchita, pe fondul consumului de alcool și a unor discuții contradictorii, s-ar fi manifestat violent, lovindu-se reciproc cu pumnii și picioarele și ar fi tulburat liniștea publică.

În cursul zilei de azi, 12 iunie, cei 6 reținuți vor fi prezentați în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax