Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Doi bărbaţi au ajuns la spital, iar altul, după gratii

Publicat

politie

Doi bărbaţi au ajuns la spital şi al treilea a fost reţinut de Poliţie, toţi fiind cercetaţi pentru lovire şi tulburarea liniştii publice, în urma unui scandat petrecut în noaptea de luni spre marţi, în faţa unui bloc de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia. Aceştia sunt din Argeş, respectiv Vaslui.

Potrivit IPJ Alba, în 13 februarie, la ora 00.26, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată de către S.I. (38 de ani), Bascov, judeţul Argeş, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în fața unui bloc de pe Bulevardul Transilvaniei din Alba Iulia, a fost agresat fizic de către două persoane necunoscute.

Cu ocazia primelor verificări, s-a stabilit faptul că în data de 13 februarie, în jurul orei 00.20, în timp ce S.I. ieșea din scara unui bloc de pe Bulevardul Transilvaniei, a fost interpelat de către S.A.G. (21 de ani) şi I.M.C. (28 de ani), ambii din localitatea Banca, judeţul Vaslui, ocazie cu care între aceștia a izbucnit un conflict spontan, lovindu-se în mod reciproc, totodată folosind și un obiect ascuțit.

În urma altercației, S.I. și S.A.G. au fost transportați de urgență la Spitalul Județean de Urgență Alba Iulia. Au rămas sub supraveghere medicală, fiind diagnosticaţi cu plăgi multiple.

S.A.G. şi I.M.C. au fost identificaţi de poliţiştii de siguranță publică, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale.

Cei trei implicaţi în scandal sunt cercetaţi penal pentru „lovire sau alte violenţe” și „tulburarea ordinii şi liniştii publice”. În funcție de zilele de îngrijiri medicale acordate celor răniţi și concluziile medicale, ar putea fi dispusă schimbarea încadrării juridice.

Față de I.M.C. s-a luat măsura reținerii, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru luarea măsurilor legale.

Cercetările continuă pentru stabilirea gradului de vinovăție pentru fiecare din cei menționați.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax