Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal pe malul Mureşului. Un tânăr de 18 ani din Sântimbru a fost atacat cu un cuţit

Publicat

Un tânăr de 18 ani a ajuns la spital, după ce a fost agresat cu un cuţit, pe malul râului Mureş. Atacatorul este cercetat pentru lovire sau alte violenţe şi port ilegal de cuţit.

Duminică, 29 aprilie, ora 00.45, prin apelul de urgenţă 112, poliţiştii  Secţiei nr. 5 Poliţie Rurală Blaj, au fost sesizaţi de către un tânăr de 18 ani din comuna Sântimbru, judeţul Alba, despre faptul că a fost agresat fizic şi tăiat cu un cuţit în antebraţul drept de către un bărbat din comuna Mihalţ, judeţul Alba.

Pe baza datelor şi informaţiilor obţinute în urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au reuşit identificarea principalului suspect în persoana lui P.R.S., de 24 de ani, din comuna Mihalţ.

Din primele cercetări efectuate în cauză poliţiştii au stabilit că victima se afla cu un grup de prieteni pe malul râului Mureş, iar, în urma unui conflict spontan, P.R.S. l-a agresat şi tăiat cu un cuţit în antebraţul drept pe tânărul de 18 ani.

Victima a fost transportată cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean Alba, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale, fără a rămâne internat în spital.

Faţă de agresor, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi port ilegal de cuţit.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax