Connect with us
Publicitate

BLAJ

Scandal pe o stradă din Blaj: Patru tineri reținuți după ce au rupt un gard și au amenințat un bărbat

Publicat

politie noaptea

Patru tineri din Blaj au fost reținuți de poliție după ce au amenințat un bărbat, i-au distrus o parte din gard și au făcut scandal în plină stradă, în noaptea de 17 spre 18 decembrie. 

Acum aceștia sunt cercetați pentru amenințare, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Potrivit IPJ Alba, la data de 20 decembrie 2021, poliţiştii din Blaj au luat măsura reţinerii, pentru de 24 de ore, faţă de patru bărbați, cu vârste cuprinse între 23 și 31 de ani, toți din Blaj, care sunt cercetați pentru săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în noaptea de 17/18 decembrie 2021, în timp ce se aflau pe o stradă din Blaj, ar fi amenințat un bărbat, de 35 de ani, din municipiu, ar fi distrus o parte din gardul imobilului în care acesta locuiește şi ar fi tulburat ordinea și liniştea publică.

În cursul zilei de azi, 21 decembrie 2021, cele 4 persoane reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax