Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal pe o stradă din Teiuș: Doi bărbați reținuți după ce au agresat o familie. Ce a făcut unul dintre ei

Publicat

Doi bărbați din Teiuș au fost reținuți după ce au provocat un scandal pe o stradă din Teiuș. Acum sunt cei doi bărbați de 19 și respectiv 44 de ani sunt pentru mai multe fapte: lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii publice și ultraj contra bunelor moravuri.

Potrivit IPJ Alba, în sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 23 august 2022, în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau pe o stradă din Teiuș, pe fondul unui conflict spontan, ar fi exercitat acte de exhibiționism și ar fi agresat membrii unei familii din oraș, tulburând ordinea și liniștea publică.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de cei doi bărbați, polițiștii au emis două ordine de protecție  provizorii, pentru o perioada de 5 zile.

De asemenea polițiștii mai transmit că în cursul zilei de azi, 25 august, persoanele reținute vor fi prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax