Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal pe o terasă din Apuseni. Un bărbat, reținut de polițiști după ce a bătut un cetățean din Roșia Montană

Publicat

Poliţiştii din Roșia Montană au reţinut un bărbat din comună care este cercetat pentru lovire sau alte violențe. În timp ce se afla pe o terasă din Cărpiniș, ar fi agresat un concetățean.

Potrivit IPJ Alba, la data de 17 iunie 2021, poliţiştii din Roșia Montană au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat, de 51 de ani, din comuna Roșia Montană, care este cercetat sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că la data de 16 iunie 2021, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla pe terasa unei societăți comerciale din localitatea Cărpiniș, l-ar fi agresat pe un bărbat, de 54 de ani, din comuna Roșia Montană.

În cursul zilei de azi, 18 iunie 2021, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax