Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal pe strada Eleșteului din Alba Iulia: O femeie a „atentat” la soțul vecinei. Au ajuns la bătaie, iar acum riscă să fie cercetate penal

Publicat

bataie femei Un echipaj de jandarmi din Alba Iulia a intervenit marți seara pentru aplanarea unui conflict între două femei, pe strada Eleșteului din municipiu. Scandalul a pornit din cauza soțului uneia dintre femei, la care mai „atenta” o vecină. Soția acestuia, în vârstă de 53 de ani a fost transportată la UPU Alba Iulia, după ce a fost lovită de vecina mai tânără care ea cu 15 ani.

A fost nevoie de intervenţia jandarmilor pe strada Eleşteului din Alba Iulia pentru a aplana un conflict izbucnit între două femei. Incidentul a fost semnalat prin apel la 112, marţi, la ora 22.22, ora la care o femeie a solicitat ajutor deoarece fusese lovită de o vecină. Imediat a intervenit un echipaj de jandarmerie care a acţionat pentru aplanarea conflictului şi verificarea împrejurărilor în care acesta a apărut.

A reieşit astfel că totul a pornit de la o femeie în vârstă de 53 de ani care i-a cerut unei vecine, mai tânără cu 15 ani decât ea, “să–i lase soţul în pace” şi a ameninţat-o cu bătaia în caz că nu-i va respecta cererea.

Între cele două a izbucnit un scandal pe timpul căruia s-au lovit reciproc cu pietre şi bâte, în pofida faptului că rudele şi ceilalţi vecini au încercat să le despartă. În urma acestui episod violent femeia de 53 de ani a avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind transportată la UPU Alba Iulia. 

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, echipajul de jandarmerie a întocmit un proces verbal despre împrejurările constatate, act care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.  Ambele riscă să fie cercetate penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax