Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal pe strada Muzicanţilor din Alba Iulia: Un musafir şi-a bătut gazdele pentru că nu era destul de friptă carnea la grătar

Publicat

masini jandarmi Trei persoane au ajuns la urgenţe, iar un bărbat riscă să fie cercetat penal, în urma unui scandal petrecut luni, 13 aprilie, pe strada Muzicanţilor din Alba Iulia. Conflictul ar fi pornit după ce un musafir era nemulţumit că nu era destul de friptă carnea la grătar.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit de urgenţă luni, la ora 15.32, pe strada Muzicanţilor din municipiul Alba Iulia deoarece, printr-un apel la 112, fusese semnalat un conflict între mai multe persoane. Jandarmii au acţionat pentru aplanarea incidentului după care au trecut la verificarea împrejurărilor în care acesta a apărut.

A reieşit astfel că, în timp ce se afla în vizită la nişte cunoscuţi, C.N. (36 de ani), din Alba Iulia, a intrat în conflict cu membrii familiei gazdă, o femeie şi doi bărbaţi, lovindu-i de mai multe ori.

Toţi cei implicaţi erau sub influenţa vădită a băuturilor alcoolice şi au avut viziuni diferite cu privire la motivul scandalului.

Totuşi, coroborat şi cu spusele martorilor, acesta ar fi izbucnit în momentul în care musafirul i-ar fi reproşat gazdei că nu a fript suficient carnea pe grătar.

Toţi cei trei membri ai familiei gazdă au avut nevoie de îngrijiri medicale, fiind conduşi la Unitatea de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba.

Existând suspiciunea rezonabilă cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire şi alte violenţe, jandarmii au întocmit un proces verbal de constatare care va fi înaintat Poliţiei Municipiului Alba Iulia pentru continuarea cercetărilor în cauză.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

  1. Așa zis-a Burebista

    marți, 14.04.2015 at 16:55

    S-or cântat ăia până or ajuns la urgențe.

  2. El Barto

    marți, 14.04.2015 at 22:04

    Unde e strada Muzicantilor? Si cum sa nu bati lumea ca nu a fost carnea destul de fripta?
    Sa le dai panaa sange.Fmm, nu stiu sa prajeasca o friptura.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax