Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal pe terasa unui bar din Aiud: Administratorul localului a fost înjunghiat de un tânăr, în timp ce încerca să aplaneze conflictul

Publicat

Un tânăr de 23 de ani din Rădeşti este cercetat în stare de arest preventiv după ce a înjunghiat administratorul unui local din Aiud, care încercase să oprească un scandal izbucnit între clienţii barului. Bărbatul de 46 de ani a fost lovit cu cuţitul în abdomen şi a a fost operat la spitalul din Alba Iulia. Agresorul a fost prins la 250 de metri de local, după ce a încercat să fugă.

Duminică, la ora 00.40, Poliţia Municipiului Aiud a fost sesizată cu privire la faptul că în timpul unei altercaţii care a avut loc pe terasa unui local public situat pe strada Horea din municipiul Aiud, un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost înjunghiat.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii de siguranţă publică din Aiud, iar din primele cercetări a rezultat că, în jurul orei 00.30, între C.T., un tânăr de 23 de ani, din comuna Rădeşti, şi P.V.T., de 38 de ani, s-a produs o altercaţie, în timp ce se aflau pe terasa localului public, împrejurare în care administratorul localului, L.V., de 46 de ani, din Aiud, care a intervenit pentru a aplana conflictul, a fost înjunghiat de către C.T. în zona abdominală.

După comiterea faptei, C.T. a fugit de la locul incidentului şi a fost identificat şi reţinut de poliţişti la o distanţă de cca. 250 de metri de localul public.

LV. a fost transportat la spitalul din Aiud, unde i-au fost acordate primele îngrijiri medicale şi de unde a fost transferat la spitalul din Alba Iulia şi supus unei intervenţii chirurgicale de urgenţă.

În urma concluziilor formulate de medicul legist din care a rezultat că leziunile suferite de victimă i-au pus în pericol viaţa şi a cercetărilor efectuate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, competenţa de soluţionare a cauzei a fost declinată în favoarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba,  sub aspectul comiterii de către C.T. a infracțiunilor de tentativă de omor şi port fără drept al cuţitului.

Unitatea de parchet l-a prezentat pe inculpat instanţei de judecată din cadrul Tribunalului Alba, care a emis pe numele său mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tentativă de omor şi port fără drept al cuţitului.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax