Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Scandal pe terenul de fotbal din Roșia Montană: Un bărbat înarmat cu un cuțit și-a amenințat cu moartea iubita și un consătean

Publicat

cutit, briceag, atac

Un bărbat din Dăroaia a fost reținut de polițiștii din Abrud, după ce marți, 27 iulie, în timp ce avea un cuțit în mână și-a amenințat iubita dar și pe un consătean cu moartea. Toată scena s-a petrecut pe terenul de fotbal din comuna Roșia Montană, în jurul orei 17.30. 

Potrivit IPJ Alba, la data de 27 iulie 2021, în jurul orei 17.30, în urma unui apel, prin 112, polițiștii din Abrud au intervenit la o locuință modulară, amplasată pe terenul de fotbal din comuna Roșia Montană, pentru persoanele afectate de inundaţii, unde au fost semnalate fapte de ameninţare şi tubulare a ordinii publice.

Din primele cercetări efectuate de polițiști a rezultat că, un bărbat de 40 de ani, din localitatea Dăroaia, având un briceag în mână, i-ar fi amenințat, cu moartea, pe concubina sa, o femeie de 38 de ani, din Dăroia şi pe un tânăr, de 28 de ani, consătean de-al lui, tulburând ordinea şi liniştea publică.

Față de bărbat, polițiștii au întocmit dosar penal, pentru ameninţare şi tulburarea ordinii publice și au luat măsura reținerii, pentru de 24 de ore.

În cursul zilei de azi, 28 iulie, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax