Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

SCANDAL: Portarul Toderaș rupe tăcerea

Publicat

După aproape două luni de la despărțirea de CS Zlatna, portarul Florin Toderaș a decis să dezvăluie motivele reale pentru care a fost îndepărtat de la gruparea care evoluează în Liga a III-a. Totul a pornit înaintea meciului din etapa a XV-a, etapă în care gruparea antrenată de Mihai Dăscălescu a învins cu 4-1 FC Zalău. ”Înaintea meciului cu Zalăul, a venit primarul și ne tot mințea că mâine ne dă banii, că poimâine și eu l-am întrebat când ne dă bani, că-i cazul să ne dea, că s-au făcut 3 luni de când n-am primit niciun ban! Atunci, el l-a chemat pe Mihai (n.r. – Mihai Dăscălescu, antrenor CS Zlatna), spunându-i că să nu mă mai prindă la echipă. Eu am fost de acord să părăsesc echipa, însă am pus condiția ca să-mi primesc banii. Zlatna îmi datorează 50 de milioane din neplata salariilor. Primarul a spus că nu-mi dă nici un ban. Apoi a urmat meciul cu Zalăul, la care nu m-am mai prezentat, pentru a evita un conflict cu primarul. E păcat, pentru că, după meciul din ultima etapă, s-a declarat prin ziare că au renunțat la mine și că mi-am primit actele. Nu e nimic adevărat, eu nu am avut nici o discuţie cu nimeni de la Zlatna”, a declarat, plin de amărăciune, Florin Toderaș, ex-CS Zlatna.

Totuși, tânărul fotbalist a declarat că el nu dorește să facă scandal, ci doar își cere drepturile. ”Vreau să se știe că nu vreau nici un fel de scandal, vreau doar drepturile financiare pentru care am muncit și dezlegarea pentru a pleca la altă echipă. Dacă nu voi primi aceste lucruri, voi declara mult mai mult, dar sper să nu se ajungă până acolo”, a încheiat Toderaș.

Portarul a început să prindă postul de titular în acest tur de campionat sub comanda lui Mihai Dăscălescu. În sezonul trecut, Toderaș a fost rezerva titularului de drept, Ovidiu Barna.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. da-ti foc taranulee

    marți, 04.01.2011 at 22:12

    da-ti foc taran infect.. mincinosu drequ..esti slab deaia o scapat de tn..

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax