Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Scandal terminat la Poliție, la Câmpeni. Un bărbat a fost reținut după ce și-a agresat soția și a distrus bunuri din locuință

Publicat

Un bărbat din Câmpeni a fost reținut de polițiști, pentru violență în familie, distrugere și amenințare. Și-ar fi agresat soția, ar fi amenințat-o și ar fi distrus bunuri din locuința comună.

Potrivit reprezentanților IPJ Alba, în după amiaza zilei de 11 februarie 2022, o femeie din Câmpeni a sesizat Poliția Orașului Câmpeni cu privire la faptul că a fost agresată de soț.

Din primele cercetări a rezultat că, la data de 11 februarie 2022, în jurul orei 17,00, pe fondul unor discuții contradictorii, bărbatul ar fi oprit autoturismul în care se afla împreună cu soția sa și, după ce ar fi coborât amândoi din acesta, i-ar fi adresat femeii cuvinte jignitoare și ar fi agresat-o.

S-a dus să doarmă la rude, dar soțul a continuat

Reclamanta s-a opus emiterii ordinului de protecție provizoriu și a hotărât să înnopteze la rude, iar seara, în jurul orei 23,00, poliția a fost din nou sesizată de către ea, de această dată prin 112, cu privire la faptul că soțul său amenință că va incendia locuința comună, în cazul în care nu va reveni la domiciliul conjugal.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că bărbatul a distrus mai multe bunuri din locuința comună.

Față de acesta, a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, pentru violență în familie, distrugere și amenințare.

Cercetările sunt continuate.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax