Connect with us
Publicitate

BLAJ

Scandal terminat la spital: Doi bărbați din Blaj au bătut cu o bâtă un alt bărbat. Agresorii, reținuți de poliție

Publicat

Doi bărbați din Blaj au fost reținuți de polițiști după ce în duminică seara, au bătut un bărbat din comuna Șona, cu o bâtă, în timp ce se aflau  pe hotarul localității Pănade.

În urma bătăii, bărbatul a ajuns la spital.

Potrivit IPJ Alba, la data de 1 august 2021, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi bărbați, de 30 și 53 de ani, din Blaj, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, la data de 1 august 2021, în jurul orei 20.00, în timp ce se aflau pe hotarul localității Pănade, ar fi avut un conflict spontan cu un bărbat, de 55 de ani, din comuna Șona, în timpul căruia l-ar fi lovit cu o bâtă.

În urma incidentului, victima a suferit leziuni și a fost transportată la spital.

Urmează ca, în cursul zilei de azi, 02 august, reținuții să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax