Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandal, vineri seara, la Rodax în Alba Iulia. Doi tineri s-au luat la bătaie. Unul a ajuns la spital, iar altul la poliție

Publicat

Distracția de vineri seara s-a transformat în scandal pentru doi clienți ai localului Rodax din Alba Iulia. În urma incidentului, un tânăr de 26 ani a fost transportat de urgență la spital cu lovituri multiple, în timp ce un băiat de 19 de ani a fost reținut de polițiști.

Vineri la ora 22.32, Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că la un local public situat pe B-dul Republicii din Alba Iulia s-a produs un scandal.

La faţa locului s-au deplasat patrulele de siguranţă publică şi jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, care au intervenit imediat pentru a aplana scandalul şi a preveni producerea unor incidente negative.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că, în data de 25 aprilie, seara, între B.M.R., de 26 de ani şi L.G.A., de 19 ani, din Alba Iulia, s-a produs un conflict, aceştia aplicându-şi reciproc lovituri, atât în interiorul localului public, cât şi afară.

În urma acestui conflict, B.M.R. a suferit mai multe leziuni la nivelul feţei şi a fost transportat cu o ambulanţă la spitalul din Alba Iulia unde a rămas internat.

L.G.A. a fost preluat de poliţişti şi condus la sediul Poliţiei Municipiului Alba Iulia unde a fost audiat.

În continuare, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 193 ,alin.1 din Codul Penal.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax