Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandalagii din Săsciori, reținuți pentru 24 de ore, după o bătaie generală. Doi bărbați și un minor, răniți

Publicat

Pbataie oliţiştii din Sebeş au reţinut 3 bărbaţi din comuna Săsciori care, în weekend, au provocat un scandal în urma căruia au fost rănite mai multe persoane. Scandalagii vor fi prezentaţi la Parchetul de pe lângă judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale. Doi bărbați și un minor au fost răniți în urma conflictului. 

La data de 26.08.2017, în jurul orelor 20.00, Poliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată, de către un cetăţean din localitatea Sebeşel cu privire la faptul că la domiciliul său are loc un scandal.

”Poliţiştii s-au deplasat imediat la locul incidentului, iar din primele cercetări efectuate au stabilit că, în jurul orelor 19,50, între 5 persoane din comuna Săsciori, a avut loc un conflict spontan, în timpul căruia acestea şi-au aplicat, reciproc, lovituri” a anunțat IPJ Alba.

În urma conflictului, un minor, de 16 ani şi doi bărbaţi, de 34 şi 45 de ani, au suferit leziuni corporale.

Faţă de 3 dintre persoanele implicate în conflict (un bărbat de 30 de ani, unul de 25 şi unul de 44) poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violenţe şi au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 28 august, să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax