Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Scandalagiu cu antecedente penale din Ţelna, sub control judiciar. L-a bătut pe un tânăr din comuna Ighiu

Publicat

pumn, bataie, agresiune Un tânăr de 22 de ani, cunoscut cu antecedente penale, a fost reţinut, luni de poliţişti, după ce l-a bătut pe un localnic din comuna Ighiu. Procurorii au dispus în acest caz control judiciar, iar acesta va fi cercetat pentru lovire.

La data de 2 noiembrie a.c., poliţiştii Postului de Poliţiei Ighiu au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de F.A.N., de 22 de ani din Ţelna, comuna Ighiu, care este bănuit de comiterea unei fapte de lovire sau alte violenţe, ce a fost sesizată poliţiei în dimineaţa aceleiaşi zile, printr-o plângere, formulată de un tânăr din aceeaşi comună.

În sarcina lui F.A.N., s-a reţinut faptul că, în data de 26.10.2015, în jurul orelor 20.30, în timp ce se afla într-un bar din comună, l-a agresat pe un tânăr de 21 de ani, din aceeaşi comună, provocându-i leziuni pentru vindecarea cărora sunt necesare 2-3 zile de îngrijiri medicale.

F.A.N. are antecedente penale, fiind condamnat cu suspendare, pentru fapte similare. De asemenea, acesta a fost sancţionat contravențional de către poliţişti, în mai multe rânduri, pentru fapte de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

Tânărul a fost reţinut, pentru o perioadă de 24 de ore şi a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia care a dispus faţă de el, măsura preventivă a controlului judiciar.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax